PRIVAT

 

Installasjon av elbil lader gir deg økt trygghet, sparer deg for tid og ikke minst kan det gi deg lavere kostnader ved lading av din elbil. 

K2 Charge installerer smarte og fremtidsrettede elbil ladere.

Hvorfor velge elbil lader fra oss?

K2 Charge har dedikerte prosjektledere med bred kompetanse og lang erfaring innen elbil lading. K2 Charge er en egen underavdeling av K2 Elektro AS som har spesialisert på oppdrag vedr. elbil ladere.

Dette gjør at vi vil kunne gi den den servicen og oppfølgingen du fortjener når du skal velge ladeløsning. 

Trygg lading

I de aller fleste i privatboliger lades det først og fremst hjemme, over natten.
Derfor er det ekstra viktig å få en god løsning for lading av elbilen, som tar høyde for alle risikofaktorene som kan oppstå ved ladingen. 

Når du lader din bil hjemme, overføres det store mengder med energi over strømnettet. 

Hvis du da benytter deg av en vanlig stikkontakt og ledningsnettet ikke er konstruert for slike belastninger, kan det i verste fall føre til overbelastning. Som igjen kan gi varmegang og i verste fall brann.

Derfor er det viktig at ladingen gjøres med en fagmessig riktig installert elbil lader, slik at man kan lade bilen hjemme mens man sover. 

Fremtidens elbil lader

Den moderne lader, er utviklet for å gjøre lading tryggere og enklere, samtidig som systemet tar hånd om alle risikofaktorene ved ladingen.

Laderen forteller bilen hvor mye strøm bilen får lov til å trekke. I tillegg settes det ikke strøm på hverken ladekabel eller bil før bilen “sier i fra” at den er klar til å starte ladingen. 

Alt dette blir ivaretatt når du kjøper og installere ladestasjon til ditt hjem eller friditdsbolig hos K2 Charge.